2023-07-28 28 views
老細今日帶我食好野,黎到呢間閣鄰街既令酒場,居酒屋裝修,好有風味!❤️角切魚生丼一個有齊赤身、三文魚、劍魚腩、金目鯛、深海池魚、油甘魚、三文魚籽,唔同刺身就唔同口感,緊實鮮嫩集於一身,鮮甜可口,新鮮非常,角切都食得出刺身既鮮味,亦有刺身本身既油香,好味道呀!🧡溫泉蛋火山牛肉丼一個食肉獸最岩既飯,滿滿既薄切牛肉震撼眼球,粉嫩色既牛肉一睇就知好柔嫩,食落口就更加感受到果種軟嫩既質感,加埋滑捋捋既溫泉蛋,更加粘口更加綿滑既口感,仲有啲自家製既醬一齊食,味道更佳呀!呢度lunch set仲有沙律,茄子漬物同麵豉湯跟埋,沙律好新鮮,全部都好食!
❤️角切魚生丼
🧡溫泉蛋火山牛肉丼