2023-05-03
之前有留意過呢間burger店,但以前只有外賣,最近發現佢地搬左大啲既鋪頭,仲有得堂食。呢度既burger款式多之餘,仲好大個!馬森至尊 $86Signature之選,入面有手打牛肉漢堡扒、煙肉、德國腸、炒滑蛋、蕃茄、生菜、洋蔥,配埋千島醬,非常豐富,外面既2塊麵包烤過有微微脆口,而且個包好大個,一啖完全咬吾哂所有配料,要分2-3啖食。牛肉漢堡扒一咬流晒啲肉汁,又厚又juicy,成個配搭好吸引好好食,個人非常推介!餐廳有提供手套方便大家進食,如果想斯文啲都可以問佢拎刀切開幾份黎食。雙魚漢堡 $662塊炸魚柳加沙律醬同千島醬同樣吸引,不過會比馬森至尊乾身d,同樣有蕃茄、洋蔥同生菜,口感會比較fresh d。薯條配黑松露醬 $40黑松露醬好香濃,薯條炸得夠乾身同脆,吾覺得油膩,好食到想encore 個醬。馬森拼盤 $79樣樣小食都好吸引既關係,所以叫左拼盤2人份量,吾洗諗。有炸雞翼、炒蝦、魷魚蝦枝、炸洋蔥圈同紫心薯餅。當中炸雞翼最好食,炸得雞肉好滑好juicy。白桃冷泡茶 $16桂花冷泡茶 $16食左好多煎炸野既關係,叫2支茶飲下解下膩,個人比較鍾意桂花冷泡茶,無禁甜,仲帶有微微桂花香味。
馬森至尊 $86
雙魚漢堡 $66