2019-07-13 62 views
無意中響Openrice見到哩間新開嘅台式牛肉麵店,見到評語唔錯就黎試下啦~雖然餐廳座落於一條黑咪蚊嘅隱蔽後街,門口衛生環境麻麻地,但係店裡面光線非常充足,清新柔和嘅裝修同擺設,恍惚去左台灣啲cafe咁,感覺即刻唔同曬~叫左個牛腩牛筋麵,份量十足,牛肉一啲都唔韌,仲幾爽口同有質感;麵一開始食係幾彈牙,又幾入味,但係可能我掛住影相放左陣先食,變左啲麵好似好快就開始淋喇😅 湯嘅味道濃郁得黎唔會飲到好口渴,非常之唔錯😋😋台式飲品就正正常常啦,唔算有太大驚喜。如果約埋三五知己食下野傾下計,哩度係一個幾好嘅選擇😃👍🏼 今次嘅體驗非常唔錯,有機會可以再試下哩度其他菜式😁😁

今次嘅體驗非常唔錯,有機會可以再試下哩度其他菜式😁😁