2023-02-19 548 views
食過好多次,每次想食點心嗰陣都必黎豪隍,水準一如以往嘅好豪隍蝦餃皇佢一籠雖然得兩粒,不過就大大粒裏面啲蝦又爽口彈口份量十足,皮薄餡多,一大啖咬落去好滿足!食過好多間點心店嘅蝦餃,覺得依間整得幾好食,唔錯!豉汁蒸排骨身為排骨愛好者,好驚食到啲咬唔爛又韌嘅排骨,但依個就唔會,豉汁味香濃,而且排骨口感好嫩一啲都唔會咬唔爛甜奶炸饅頭炸饅頭炸得夠透,裏面熱辣辣,點上煉奶真係非常好食😋脆皮雞翼物如其名,真係十分脆,新鮮炸起熱辣辣之餘每一啖咬落起都脆到卜卜聲,好驚艷,鍾意食炸野嘅人一定要試吓,值得一試混醬腸粉呢間嘅腸粉整得好爽口,唔會好似有啲舖頭咁蒸到一patpat 淋到一夾起就爛影響口感,佢係一條條都好分明完整,又爽口Q彈,點上甜醬好好味😋
食過好多次,每次想食點心嗰陣都必黎豪隍,水準一如以往嘅好

甜奶炸饅頭
炸饅頭炸得夠透,裏面熱辣辣,點上煉奶真係非常好食😋

脆皮雞翼
脆皮雞中翼