2022-11-22
我最近真係好迷麻辣嘢, 所以琴晚去咗近近地嘅 ❥⧽十二味 ❥⧽食麻辣嘢, 餐廳幾大間, 間隔闊落, 卡座位坐得幾舒適。𓊈經典香辣鍋 $𝟸𝟸𝟷𓊉呢個香辣鍋比想像中大好多, 份量又好澎湃, 絕對足夠2 個人食, 仲可以食到好飽! 我地揀咗5 款材料, 嫩牛肉真係好嫩滑, 肉質好軟腍; 五花腩切成薄片, 感覺一d 都唔肥膩; 鮮腐竹索曬d 辣味; 土豆切成一條條好似粗薯條咁; 寬粉真係好夾香辣味, 吸曬d 辣真係好惹味! 呢個香辣鍋好正, 大大力推介!𓊈黯然銷魂炒飯 $𝟽𝟾𓊉黯然銷魂炒飯可以揀辣度, 鐘意食辣嘅人一定好開心。個飯炒得好有鑊氣, 粒粒分明, 裡面有蝦粒, 叉燒粒, 蛋絲同蔥粒, 好香口。𓊈青島啤酒 $𝟸𝟶𓊉食辣嘢一定要配啤酒, 可以解辣㗎!♡♡ 整體食物都好好味, 好有鑊氣呀, 餐廳環境都舒適, 值得去食呀!
𓊈經典香辣鍋 $𝟸𝟸𝟷𓊉
𓊈黯然銷魂炒飯 $𝟽𝟾𓊉
𓊈青島啤酒 $𝟸𝟶𓊉
食辣嘢一定要配啤酒, 可以解辣㗎!