2023-02-16
這間川川辣辣位於天水圍TTwon2樓店舖,係一間食川菜嘅餐廳,店面環境新時代配合懷舊風格🤔,我覺得都幾特別好有別的風味!.川川辣辣酸菜魚 $188呢一款酸菜魚好有四川風味🤔,散發色香味嘅味道😙,湯底金黃奶白酸酸辣辣味道都好正😋,配埋大大塊厚厚白叨叨嘅魚塊😮,肉質嫰滑完全冇骨,加埋D配菜夠哂豐富!.炸雞髀沙律 $35呢一碟炸雞髀沙律係下午茶餐,炸雞髀賣相金香脆口都好吸引🤤,外皮脆口肉質腍嫩味道都幾好😋,配埋酸酸甜甜嘅沙律都好醒胃,另外都配杯熱飲茶走茶味濃郁香味😙!.皇牌流心西多士 $40呢一款流心西多士係餐廳皇牌之一🤔,佢嘅西多士夾住香噴噴咸香流沙好正😋,外皮香口添加牛油糖膠更加好食,配埋呢一塊牛扒(+2)味道鮮味肉質腍嫰,另+$8杯紅豆冰恰恰好紅豆腍甜都幾好飲!.黃金炸饅頭 $48呢款炸饅頭賣相都唔錯🤔,金黄細細個一啖一口,外香鬆脆內腍又有咬口,沾吓D煉奶帶點甜口😋好好味!.乾炒牛河 $78呢一碟乾炒牛河好有穫氣🤔,色香味都幾好牛肉味道十足又夠腍嫰😋,配埋佢嘅河粉軟硬適中,又唔會太過油膩!.
川川辣辣酸菜魚 $188
呢一款酸菜魚好有四川風味🤔,
散發色香味嘅味道😙,湯底金黃奶白酸酸辣辣味道都好正😋,
炸雞髀沙律 $35
皇牌流心西多士 $40