2022-02-07
2014 views
又係果句 …. 冇夜晚堂食,食外賣最方便又簡單快捷。新春緊係要食好啲,今次一心想食盤菜。正所謂人人都食盤菜,吾通人人嘅盤菜都一定要有_ 菜嘅咩(吾好打頭…… )呢間餐廳本身主打車仔麵,今次試吓新春「一人前盤菜」,大家真係一定唔好錯過。百零蚊基本材料已經好足,有蘿蔔、魷魚、仲有芋絲同新鮮蔬菜。估唔到仲有原隻吉品鮑魚、花膠、日本帆立貝同大大隻大蝦。我自己仲另外多咗豬皮、麻辣肥牛同沙爹牛肉。全部食物都烹調非常入味,本人尤其最愛大蝦及魷魚。食物包裝乾淨衞生方便,湯底分碗上。盤菜跟有發熟包,回家加水就會自動加熱食用,唔使再開爐,真真非常方便。預早落定order 講定邊日到取,非常方便。當日取餐時,店負責人已經十分細心,向我口述一次保存及處理加熱程序。可能怕我記性差,所以之後再whatsapp溫馨提示享用方法,真係細心周到。餐廳最後仲加送給我新春限定即時煎香自家創製蘿蔔糕試食,真係新年大快樂!
一人前盆菜