2023-04-14 1633 views
今日去搵朋友不過佢未返到屋企就推介餐廳俾我,話佢附近開咗間新餐廳好抵食,叫我可以食住等🤪餐牌唔係話好多選擇,但咁樣仲好唔洗諗🤘🏻見到”一尺長”蒸海鱸都唔使再諗其他選擇了🔥即刻叫老闆比一碟我😏(習慣咗去茶仔叫得慢就冇晒蒸魚😅)豉汁蒸海鱸飯-$78我覺得魚最好食就係清蒸,師傅蒸嘅時間啱啱好,保留到魚肉既鮮嫩同原汁原味😎最緊要蒸令魚的營養保留得多,加上呢間海鱸好足料有一尺長!真係好抵食✨ 口感鮮嫩而且調味好香好惹味,唔會腥好好食👍🏻餐廳個名叫飯膠都幾特別同易記🤣其實葵芳啲嘢食都貴咗好多,$78分分鐘兩個小食就已經冇咗🫠 雖然呢度唔會話環境特別好,但係性價比真係好高,下次再過嚟呢一頭都會去呢度食👍🏻

豉汁蒸海鱸飯-$78
豉汁蒸海鱸飯(一呎長)

2023-04-06
$78 (Lunch)
豉汁蒸海鱸飯(一呎長)