2022-06-03 62 views
豬嘆撈(涼麵 bb辣 爆芫荽)呢款菜式係用豬頸肉 鵝腎 青瓜 我哋自己選擇嘅撈埋一齊 個人覺得豬頸肉好入味 算夠韌度 青瓜磨絲會撈埋一齊真係口感十足 起碼我幾滿意呢個用涼麵打底 夠入味又夠色澤 辣度唔會過分辣辣地有青瓜緩解下都幾好牛嘆撈(紅薯皮 唔辣)金錢肚 、手撕雞、青瓜加埋紅薯粉 唔辣 味道又完全唔同 完全係醬汁為主 撈埋好明顯有金錢肚汁味道 加埋d花生🥜 真係好奇妙櫻花🌸蝦芫荽水餃🥟 $32好濃烈嘅蝦粒米味道 至於水餃係啖啖白菜豬肉 材料十足 性價比高 甜品檸檬愛玉🍋愛玉係比較爽口另外真係好適合夏天食冰冰涼涼而且佢個糖水酸酸甜甜有d似檸檬茶 但又無完全係 值得一試
豬嘆撈(涼麵 bb辣 爆芫荽)

牛嘆撈(紅薯皮 唔辣)

櫻花🌸蝦芫荽水餃🥟 $32

甜品