2022-10-25
江團魚 酸菜味 佢地既招牌烤魚有三種可以選擇分別有清江魚、江團魚同沙巴龍躉🐟味道都比較多選擇既 我哋揀左江團魚 酸菜味 BB辣🌶️魚肉嘅質地都比較嫩口同滑,而且size比我想像中大條,配料都有好多 有洋蔥 芫荽 豆卜 腐皮~除咗食魚 仲揀咗啲配菜攞嚟打邊爐,由於條魚已經好大條,所以只揀咗幾樣配料就已經好夠🤭貢丸大家都知道貢丸都有分有靚同冇咁重香菇味既版本,呢度既貢丸係好重香菇味 好香好好食🤤份量亦都唔會吝嗇 一碟有八粒🥰正!炸枝竹食啲濃味嘅湯底,一定要有炸枝竹可以索埋啲湯一齊食~炸枝竹就正常發揮!美國肥牛卷本身都好期待食肥牛卷,反而有啲失望 因為真係好肥 肥膏佔咗肥牛一半份量 鍾意食好肥既肥牛嘅朋友就可以叫啦😆芝心丸每一粒嘅芝士味都好出色 芝士係會多到流出黎,最後可以清得晒~推介!紅薯粉紅薯粉就不過不失啦,都係飽肚恩物🥰烤魚世家雞煲火鍋 (長沙灣)長沙灣青山道373-379號昭德大廈地下B號舖
江團魚 酸菜味
貢丸
炸枝竹
美國肥牛卷
芝心丸
紅薯粉
紅薯粉就不過不失啦,都係飽肚恩物🥰
烤魚世家雞煲火鍋 (長沙灣)
長沙灣青山道373-379號昭德大廈地下B號舖