2022-12-02 116 views
李圓圓主打古法熬製嘅純正黑糖珍珠,佢嘅黑糖珍珠奶茶係我珍珠奶茶嘅三甲位置之一 🤤 但同樣令人驚喜嘅,係佢嘅薑汁茶飲,呢排天氣開始涼涼地,飲佢嘅薑汁系列就最暖身啦 🫶🏻豆花薑汁豆漿暖·甜度固定呢杯可以揀豆漿或者鮮奶,今日就揀咗豆漿,一入口嗰下真係超滿足 😍 薑汁非常足料,暖暖嘅豆漿同薑汁加埋一齊,有一種辣口嘅感覺~ 好爽 🤤 而家嘅天氣飲真係一流 🥰 雖然甜度固定左,但其實佢一啲都唔甜,飲落仲有豆腐花咬下,真係飲得好過癮 👍🏻佢呢個豆品系列選用百福豆製品,豆味夠晒香濃 👍🏻 同系列仲有黑糖珍珠豆漿同埋豆花冬瓜豆漿添 😍 呢個冬天一定要 mark 住佢啊 🤩

豆花薑汁豆漿
暖·甜度固定

TakeAway
$30 (Tea)