2020-05-19 1499 views
網上見到有朋友SHARE呢間PIZZA鋪做緊大批買1送1優惠,即係等於50% OFF咁抵,當然唔執輸走去試下味啦。去到已經有幾個人排緊隊落單,見個收銀都好忙,一路幫WALK—IN客人落單,一路電話狂響接ORDER,非常落力,不過都建議老闆請多一個人幫手會好D。PIZZA款式都唔少,左揀右揀之下揀左魚味無窮&巨人遊世界。見到仲有D SET可以揀,不過想試左個買1送1優惠先就冇揀到餐,下次都想試下佢D炸雞。等左大概20分鐘就可以去拎PIZZA啦,個盒真係大到嚇死人!番到屋企打開黎睇,D料真係好足,成個面都係肉粒,配料同醬。不過佢個批底係偏厚果隻,我自己本身比較喜歡薄少少,所以最後係食唔晒既。價錢黎講真係好抵,就算幾大食既人都應該會食唔晒,一個大批真係好多。