1K
2017-08-27 1374 views
朋友去了奧海城買東西,於是相約這裡搵食,雖然有唔同期數都有得吃,可能係食飯時間周圍都係人,行行吓去了三期,相對較多選擇,以為只有商場內先有得吃,外面原來都有,而個氣氛反而比商場內好!今晚就選了這裡,餐廳大部份位置都係露天位置,但加了大風扇,怕熱嘅話都唔怕,而晚上有時重有啲風吹,所以這裡有冰凍嘅啤酒就係首選!有意粉,有漢堡,有熱狗,加埋不同小食,確實選擇好多!我就點了個推介嘅經典雙層芝士豬漢堡$88,製作需時,上枱見到厚厚嘅漢堡包,裡面用料絕對十足,個漢堡香味撲鼻,中間切開就見到兩塊厚厚嘅豬漢堡,除此之外重有已容化嘅芝士,同埋香脆嘅煙肉,真係好難一啖入口,豬漢堡肉質軟熟重充滿肉汁,配上香脆粗薯條,真係十分滿意,另加多$14配埋個夏日特飲,凍特濃黑朱古力,喺炎熱嘅夏日降溫,朱古力味道濃郁,如果有朱古力沙冰就更加正!當然愛吃肉嘅我就加埋個黑椒牛仔粒$52,啖啖肉,入口肥美,送酒就更加一流!另一個蜜糖雞翼$48,雞翼燒得好香,入口時感覺帶少少辣,夠晒刺激,而雞肉質嫩滑加上蜜糖汁,真係好十分香口!雖然天氣熱嘅日子缺少冷氣嘅感覺就差少少,但座下後又唔係想像中咁熱,而且都好多人選擇這裡!証明我嘅選擇

有意粉,有漢堡,有熱狗,加埋不同小食,確實選擇好多!

雖然天氣熱嘅日子缺少冷氣嘅感覺就差少少,但座下後又唔係想像中咁熱,而且都好多人選擇這裡!証明我嘅選擇正確!
Type of Meal
Dinner