2018-06-22 296 views
有一次叫咗碗口爽爽,冇加芒果汁,一食就愛上咗。第二次再叫,今次有加芒果汁,但有芒果汁反而味道有點兒混亂,應覺怪怪的。第三次食,冇加芒果汁,味道很淡。第四次食,冇加芒果汁,似返第一次食嘅味道。係足料但味道好唔穩定啊!今次仲叫咗碗咋喳, 係足料嘅!冬天食熱糖水外賣,外賣嘅發泡膠盒受熱,令糖水有陣發泡膠味,希望會改善下發泡膠盒嘅問題。服務方面,其中一位唔係太好,明白做街坊生意,可唔可以有返d好態度呢?我同佢講唔要芒果汁,要花奶,而另一碗咋喳就走花奶,佢自己又唔留心聽,最後問咗我3次,之後係另一位員工返嚟幫我整,呢位聽1次就明,頭先個位仲要黑我面,好簡單一碗唔要芒果汁要花奶,一碗淨係走花奶,點解唔留心聽客人講嘢,仲要黑我面呢?
有一次叫咗碗口爽爽,冇加芒果汁,一食就愛上咗。
第三次食,冇加芒果汁,味道很淡。
第四次食,冇加芒果汁,似返第一次食嘅味道。
係足料但味道好唔穩定啊!

今次仲叫咗碗咋喳, 係足料嘅!

咋喳
口爽爽