2022-05-20 17 views
間唔中就會心郁郁想食漢堡 今次就揀咗依間🥳價錢中規中矩 可以Combo up!西冷黑松露水牛芝士漢堡 $89本身以為係patty 點知原來係一片片嘅牛肉 香港好似比較少見 牛肉唔係全熟 上到嚟嘅時候有好淡嘅粉紅色同好香嘅牛肉味 牛咬落唔會話好韌 啱啱好 加埋mozzarella同黑松露醬 味道幾簡單 完全係食緊牛肉原本嘅味道 冇喧賓奪主 漢堡入面仲有洋蔥 青瓜 菇同埋菜 整體好豐富 份量都幾多龍蝦汁大蝦意粉 $88意粉煮得啱啱好 唔會過硬或者過軟 龍蝦汁偏浠 但味道都幾香濃 蝦仁正常size 爽口彈牙 成個配搭好融洽雙重芝士薯角 +$26好好食 非常邪惡 芝士俾得好多 薯角都炸得啱啱好 好香脆奇津雞翼 +$26鹹香嘅味道 好適合重口味嘅人士 我個人就覺得佢調味幾出色 肉質都幾嫩滑
間唔中就會心郁郁想食漢堡 今次就揀咗依間🥳

價錢中規中矩 可以Combo up!

西冷黑松露水牛芝士漢堡 $89

龍蝦汁大蝦意粉 $88