2022-07-12 8 views
又係無飯食既一日,心血來潮想食Burger🍔係太子見到間漢堡外賣店幾吸引咁想試下佢地漢堡有豬,牛、雞可選擇,仲要新鮮即叫即製😎價錢都只係$100內,設有小量座位入面仲有姜濤打卡位添🤩黑松露煙肉牛堡自家手打牛肉漢堡扒、煙肉、煎流心蛋、蕃茄同生菜,再配上濃濃既黑松露醬超吸睛🤩牛肉漢堡牛味濃濃,入口仲好juicy💦加分位絕對係流心蛋,一咬d蛋漿湧出黎,好正❤️WB手打豬柳漢堡同樣都係咁好足料,豬柳厚身得黎仲啖啖肉😍入面既流心蛋流出黎既蛋汁mix 埋豬柳肉汁,超滋味,食到我lum lum 俐😋😋❣️仲可以加$18升級至自選套餐,會包一款小食同飲品🥤甜蕃薯條炸得好酥脆,食落有啲甜薯泥喺入面,甜甜地又脆卜卜🤤洋蔥圈🧅 炸得香口,洋蔥好香甜,食到停唔到口😚

入面仲有姜濤打卡位添🤩

黑松露煙肉牛堡

WB手打豬柳漢堡

❣️仲可以加$18升級至自選套餐,會包一款小食同飲品🥤

甜蕃薯條
炸得好酥脆,食落有啲甜薯泥喺入面,甜甜地又脆卜卜🤤

洋蔥圈🧅
炸得香口,洋蔥好香甜,食到停唔到口😚
2022-07-06
TakeAway