2023-12-19
Pizza maru 想食好耐,平時成日見到大排長龍,難得今日黎海港城買聖誕禮物,見到呢間環境大仲要有靚靚海景,加上竟然唔使排隊,即刻入黎食。呢到環境好大,仲可以一邊睇海景一邊睇K-pop😝. 聖誕出左個新manu, 個pizza望落好得意,好應節🎅🏻 見人食要卜開佢,拆禮物禁😝 好趣緻,大大個,但我地2個人驚食唔哂所以無叫,一班人黎食岩哂👍🏻呢到炸雞都有好多款式選擇,我地叫左個特別既口味。魚香青椒炸雞- 呢道炸雞即叫即炸, 上菜時熱辣辣,外觀色彩鮮豔,金黃炸雞配上大量鯷魚干同綠色青椒,令食慾大增。青椒口感清爽, 魚干帶點鮮香咸味, 再配上鮮嫩肉滑既炸雞,同加埋蜂蜜醬,多重口感, 甜而不膩,可以一試👍🏻。Pizza 當然要試呢道大熱既芝加哥薄餅,口味擇左薯角炭燒雞肉芝加哥薄餅,pizza 超級厚身,仲要*芝味*十足,配料方面有雞肉,薯仔、番茄等等,配埋BBQ醬,勁好食。Pizza邊仲加左蜜糖杏仁邊,食落甜甜地,配埋芝心,勁邪惡呀!芒果熱情果凍茶,食完禁多肥膩野,叫杯解渴解膩最岩👍🏻
呢到環境好大,仲可以一邊睇海景一邊睇K-pop😝.
芒果熱情果凍茶,食完禁多肥膩野,叫杯解渴解膩最岩👍🏻