2022-10-30
今日同🐰🎀爸爸嚟到足球主題餐廳食飯 令足球迷嘅爸爸非常開心🥳 𨋢門一打開 已經見到有好多嘅運動精品 餐廳嘅環境都好有足球特色嘅😉 餐廳主打食西餐 有得鋸扒 又有意粉類 真係想食乜野都滿足到是日餐湯及蒜蓉牛油法包今日嘅湯係椰菜花忌廉湯 湯入面仲有一粒粒嘅椰菜花🥦 配埋蒜蓉牛油法包真係幾好食🥖 法包唔會太硬 塗滿咗牛油好香炭烤美國SRF牛肋排配蜜蜂燒肉汁總共有三件牛肋排🐮 牛肉嘅質地幾好 充滿油花 牛肉嘅熟度唔會太過火 所以唔會太韌😉 側邊仲有薯蓉同埋芝麻醬沙律🥗 薯蓉都幾香牛油味香烤澳洲羊架配德國腸側邊同樣有薯蓉同埋芝麻醬沙律作伴碟😙 羊架有兩件 我都覺得幾厚身 我揀咗七成熟🐏 羊肉好嫩口 又有適量嘅羊羶味☺️ 鍾意食羊嘅我覺得啱啱好💛餐茶凍奶茶同埋熱咖啡 咖啡個杯好靚☕️ 可以好elegant咁打個卡🙈呢個環境好特別😌 好適合足球迷幫襯⚽️ 地點又好方便喎 下次要再嚟先得
今日嘅湯係椰菜花忌廉湯 湯入面仲有一粒粒嘅椰菜花🥦 配埋蒜蓉牛油法包真係幾好食🥖 法包唔會太硬 塗滿咗牛油好香 炭烤美國SRF牛肋排配蜜蜂燒肉汁
總共有三件牛肋排🐮 牛肉嘅質地幾好 充滿油花 牛肉嘅熟度唔會太過火 所以唔會太韌😉 側邊仲有薯蓉同埋芝麻醬沙律🥗 薯蓉都幾香牛油味 香烤澳洲羊架配德國腸
側邊同樣有薯蓉同埋芝麻醬沙律作伴碟😙 羊架有兩件 我都覺得幾厚身 我揀咗七成熟🐏 羊肉好嫩口 又有適量嘅羊羶味☺️ 鍾意食羊嘅我覺得啱啱好💛 餐茶
凍奶茶同埋熱咖啡 咖啡個杯好靚☕️ 可以好elegant咁打個卡🙈 呢個環境好特別😌 好適合足球迷幫襯⚽️ 地點又好方便喎 下次要再嚟先得