2017-10-23
上網見到有間親子餐廳又有得玩又有得食,好似好好玩咁所以就搵埋朋友同埋佢囡囡一齊到Play house玩,因為驚星期六太多人所以之前已經打電話黎訂左位,我地都早左小小黎到買飛,所以都等左一陣,不過好快就入得入場既時侯工作人員帶我地去預訂既位置坐低,地方都坐得幾舒服,場內都幾大,餐廳既環境好乾淨!佢地重有埋洗手盆同埋洗手液之後我就出左去叫野食,叫左個兒童餐﹑蘑菇肉醬意粉﹑雞翼﹑德國腸 3個人食,食到好飽!!個兒童餐有粟米肉醬螺絲粉﹑生果﹑蛋糕仔﹑有機蘋果汁,但係唔知係唔係小朋友已經3歲唔係咁鍾意食淋既野,所以都冇食哂d螺絲粉,但係生果﹑蛋糕仔同埋蘋果汁都有食哂,佢都好鍾意蘑菇肉醬意粉好大碟都幾抵食,我地share食都幾飽另外最鍾意都係雞翼同德國腸,雞翼係朋友既囡囡最愛,所以佢係咁食,食左4隻我地大人只係每人食左1隻,佢食完都話好好食然後德國腸都好好食,因為食完都已經好飽,已經食唔落pizza,下次黎試下佢地果d pizza,望落都幾吸引另外一提果到重有提供小朋友用既圍巾,因為小朋友食野都幾論盡,所以幫左我地好大忙最方便就係有洗手盆唔洗特登行出去洗手再返黎玩 今次小朋友食得開心又玩得開心!
我地都早左小小黎到買飛,所以都等左一陣,不過好快就入得
但係生果﹑蛋糕仔同埋蘋果汁都有食哂,佢都好鍾意
蘑菇肉醬意粉好大碟都幾抵食,我地share食都幾飽
最方便就係有洗手盆唔洗特登行出去洗手再返黎玩
今次小朋友食得開心又玩得開心!