2021-03-28 429 views
剪頭髮前要食飽飽先,勝利道附近好多日本🇯🇵食堂,我地見到呢間魔怪食堂,價錢都平試一試佢啦。一入到去店員都幾無禮貌地叫我地安心出行🙄後先好入內,唔緊要立刻填返紙仔,我地食嘢啫,唔係黎閙交既😤。同埋坐低後就連水🫖都無杯😣。咁menu都好多選擇,我就㨂左個江戶前薄燒き牛肉定食😑其實我好唔明個菜名顯示中日文咁表達好咩🤔,最重要係錯~照り焼き 唔係薄燒❌係照燒⭕️囉。而同行友人就穩穩陣陣叫左個吉列豬扒定食,呢個譯得就啱喇個牛肉定食叫做合格啦,好過吉x家咁囉、定食個麵豉湯好咸、個飯係珍珠米既。友人個豬扒就正常好多,無咩特別好講,因為真係無特別🤦🏼‍♀️五個字:我唔會再試
試一試佢啦。

一入到去店員都幾無禮貌

五個字:我唔會再試

吉列豬扒定食
江戶前薄燒き牛肉定食🙄
2021-03-27
$58 (Lunch)