~ 消防員特約:籠煙悲勤炒蛋貝果($68)🥯最鍾意就係食bagel㗎啦煙煙銀銀咁😚,不過通常淨係搽cream cheese🧀,今次有埋蛋同煙肉食落就更加豐富啦😜。不過如果大家都好似我咁用手食就要小心啲啦🤭,啲餡多到差啲食到成身都係😂。~ 懶係正宗的卡邦尼意粉($108)🍝正唔正宗就真係唔知啦🤨,不過就真係幾好食😝。有啲餐廳嘅卡邦尼會整到好多汁同醬搞到成碟都好濕💦,呢間就啱啱好😌,再加左啲半肥瘦嘅煙肉同埋芝士添😋。~ 麻麻地好食國王蒜香帶子意粉($108)🍝通常出面食意粉都係得兩三粒帶子🤫,呢間都好有良心比咗成五六粒💛。大大粒微微煎香嘅帶子配埋蒜香意粉好夾👍🏻,而且通常蒜香意粉都係比較乾身🤔,但呢到用咗creamy嘅做法更有驚喜🤩。~cappuccino($40)☕️個拉花太正啦掛😍,忍唔住瘋狂打卡📸。啡底係用咗隻比較fruity d嘅豆(酸味較重)😌,加埋軟綿綿嘅拉奶泡落都唔錯嘅😙。不過我個人都係鍾意酸性淡d嘅🤪。~cold brew($58)🍹講到呢度先記起:👯‍♀️朋友你又話要拎走個樽嘅😂,大家傾偈傾到完全冇咗件事😅。cold brew好有儀式感咁有埋個杯倒出黎飲🥂,個啡底同cappu
~ 消防員特約:籠煙悲勤炒蛋貝果($68)🥯

~ 懶係正宗的卡邦尼意粉($108)🍝

~ 麻麻地好食國王蒜香帶子意粉($108)🍝

~cappuccino($40)☕️

~cold brew($58)🍹
講到呢度先記起:👯‍♀️朋友你又話要拎走個樽嘅😂,大家傾偈傾到完全冇咗件事😅。cold brew好有儀式感咁有埋個杯倒出黎飲🥂,個啡底同cappuccino一樣都係fruity😌。冇加奶我就…🤭,不過朋友鍾意就得啦😎。

✨幅牆真係指定打卡位😏,無論係人定係食物放落去都好正😜,而且加埋聖誕裝飾更加有氣氛添😚。