2017-07-25 651 views
整體感覺還可以首先找這間店鋪有小小難搵,因為恒威大廈個入口係喺一條窄巷度,可能附近岩岩裝修緊,而且又落雨,感覺環境不是很好,相信日頭去會較好。然後一入到店,可以一眼望晒,果日去係full booking,中間有10幾人book左,另外有我地4個,同別多4個,總共3台人,但重點係得一個店員服務我地,我知佢已經好快落完單就煮野食,佢都好辛苦,但要照顧甘多客果陣最好多個人手,佢無甘忙之餘,我地既野食都吾會等甘耐。到broad game 方面,款式都多既,但有d已經比人挽到好舊,d牌都殘晒嚕⋯⋯雖然cafe dinner set 98蚊包野食加一都算正常價,但份量吾算多,同埋味道都好一般。樓下cafe黎講,質素都是還可以喇,希望之後會更好啦👍🏻👍🏻
整體感覺還可以