2016-02-22 780 views
今日大家又tea time ,但飽餓程度各有不一 ,所以叫既野食都差天共地。我食左lunch所以叫左個生果餐, 生果都係一早切好, 唔算好新鮮, 不過不失, 都算d靚生果。  個牛奶麥片, 原本以為係YOGURT泥, 點知係牛奶, 有些可惜鮮奶抹茶, 抹茶可以自己落糖水可以自己控制甜度,但唔落糖真係難飲,因為有種苦澀味。D薯條幾好食, 夠薯味, 非一般快餐店的能比. 個包就普普通通, 乾左些我地兩個都叫左豆漿, 好濃厚, 夠奶味, 但食左個牛奶麥片後再飲豆漿, 有D 飽得滯。FD叫的, 綠茶牛奶~綠茶牛奶好香滑, 重綠茶味, 可媲美日本食嘅既StyleOverall唔算差, 但咁的價錢應該要再好些

FD叫的, 綠茶牛奶~
綠茶牛奶好香滑, 重綠茶味, 可媲美日本食嘅既Style

Overall唔算差, 但咁的價錢應該要再好些
2016-02-18