2023-04-27
尖東收早6pm路過,見到依間有定食set新出,之前見佢d裝修似係貴價Omakase, 不過除阿媽家姐外,仲有定食630pm早段唔算多人,自己又keep fit 唔想食飯,就叫左鰻魚定食~ 經理就窩心提我可以轉做蕎麥麵,咁就ok 啦~menu上見到晚市Set 同Lunch Set 都包左沙律,味噌湯,主食同甜品,我個鰻魚特上就 $168,以本身做開omakase黎緊,價錢ok。反而有另一個發現,可以加配時令既日本生蠔作為蠔怪既我,咁就即時加配多2隻,蠔種係日本人受賞既太良😚 total $68 only taste下,不俗不俗。食物overall唔錯,同埋個環境係中上feel可回頭改善: 見到場側邊有屏風雜物,其實好似有d亂,聽師父講話黎緊5月初會加埋炭火串燒,而家改動中。不過,都希望盡快執好少少,唔好浪貴費左公司既整個mood
食物overall唔錯,同埋個環境係中上feel可回頭