2017-11-04 40 views
同朋友行街行到咁上下,突然間想食少少野,經過呢度比佢門口掛係到既火腿吸引左,於是就坐底試下⋯ 我地總共試左4款包,因為自己本身好中意食Parma ham,所以就叫左”Tartufo”,絕對推介俾中意食ham既朋友,真係好香好香,陣味好搶,再加埋塊厚芝士,100%match!! 而且哩個都係店既top product 如果你中意食呑拿魚就一定要試埋哩個”toast della casa” ,包入面既呑拿魚係油浸呑拿魚,唔同出面一般個啲乾爭爭,仲有啲芝士融埋一齊,不過唔洗怕會好heavy,因為有蕃茄可以balance個味道,又係店既另一top product 另外仲有”Emilia”同”madras”今次都有試到,味道同樣都好出色..

• Tartufo