2019-01-07 103 views
自從坑口幾個商場連住左之後,開始都有唔小食店進駐,呢間清心齋朋友食左都話唔錯,尤其係豆腐花,超滑咁話喎😍👉🏿✨豆腐花 Hkd 12 💸📌叫左熱既,表示佢啲豆腐花係真係好滑溜好重黃豆味,加埋啲黃糖係真係食兩碗都ok🥳就算加左糖水都唔會話甜到流,係正既!👉🏿✨芒果布甸 Hkd 12 💸📌呢個係真係完全超出我期望!本身以為係個啲彈牙既芒果布甸,點知一食落口係超級綿蜜個種,芒果味都幾重下,入面啲芒果仲要係甜架,朋友食完都哇左下!完全係高質版既芒果布甸🤭👉🏿✨各款糕點 Hkd 27/4件 💸📌我就叫左香芋糕,芒果西米糕,蘆薈椰汁糕同馬豆糕!呢西款幾乎都冇伏!而紫芋糕就最最最有驚喜!入口係好香濃既芋頭味,味道唔假已經覺得唔伏,食完會想再食!而芒果西米糕就真係好似食緊芒果西米露嘅固體版,口感都幾得意下架🥰👉🏿✨腐皮卷 Hkd 18 💸📌本身自己好小食齋,不過呢個腐皮卷就好啱我心水,就算入面冇肉都好容易一嚿接一嚿,間唔中清清地咁食又得~👉🏿✨齋滷味 Hkd 30 大盒 💸📌可以自選要咩口味,個人覺得齋鴨腎同咖喱根就最好味😀

👉🏿✨豆腐花 Hkd 12 💸

👉🏿✨芒果布甸 Hkd 12 💸

完全係高質版既芒果布甸🤭
👉🏿✨各款糕點 Hkd 27/4件 💸

👉🏿✨腐皮卷 Hkd 18 💸

👉🏿✨齋滷味 Hkd 30 大盒 💸

📌可以自選要咩口味,個人覺得齋鴨腎同咖喱根就最好味😀