2017-07-03 19 views
今日去到大角咀 見到其實都多咗好多唔同類型嘅食肆 ,特別有 一間以黑色同木為主 ,裝修都幾靚 坐得幾舒服 ,所以就諗住做完嘢過嚟食個晚餐。黎到見到餐牌都有好多唔同嘅選擇, 今次我就試咗一個豬鞍扒同埋一個魔鬼魚薯條 , 之後就同朋友喺度傾下偈食嘢 都幾舒服, 而且價錢都幾合理 ,下次應該會再試去其他唔同嘅晚餐。 真空慢煮韓式醬醃法式有骨無菌豬鞍扒,先要讚一讚的確豬肉味濃香,而韓式醬也調較得不錯,切一小塊豬鞍肉醺點一下汁吾錯。每次去到新餐廳見到奇怪新菜式,心底裏都想點來試試,見到呢個炸魔鬼魚翼加薯條… 魔鬼魚味道都口感幾特別,其魚翼位置的魚骨爽口,薯條熱呼呼味道不錯。