2021-06-26
星期五,兩位,冇book枱嘅情況下有位,唔緊要,我同屋企人快食,因為我哋想去行街,咁我哋就入咗呢一間餐廳醫肚😄😗😘- 咁我同朋友兩個人唔係話太肚餓,所以我哋叫咗一個頭盤,一個主菜同埋一份甜品,share - 頭盤方便我哋叫咗雞翼非常之好味,佢一嚟到嘅時候,已經香噴噴,同埋熱辣辣,小心千祈唔好俾佢辣親咀,但係真心超級香,好鍾意食,價錢$68/6隻,我覺得唔錯,可以接受- 主菜我哋叫咗大啡菇黑松露意大利飯味道方面,黑松露嘅味道偏弱,大啡菇肉汁多,整體來講,都唔錯!- 甜品我哋叫咗雜果窩夫呢一個食物我哋都等咗成30分鐘🤣😂雖然係有少少來,但係嚟到嘅時候,我哋一食落去都覺得值得等嘅,因為唔太甜,而且佢哋嘅雜果係用新鮮水果,有士多啤梨,桃同埋奇異果,味道係夾嘅,同埋佢本身個窩夫唔係太甜,咁伴碟方面會有蜜糖,成個味道係好夾嘅,呢個推介 價錢方面好似係$118。-咁我哋兩個人埋單總共就係$350左右想搵個地方傾吓計食個飯,我覺得呢間餐廳都唔錯,我同朋友第一次去,雖然地方係有少少窄!但係都算坐得舒服。
頭盤方便我哋叫咗雞翼
主菜我哋叫咗大啡菇黑松露意大利飯