2018-01-01 2825 views
今日係2017年最後嘅一日,我哋一家人去咗Red Mr 唱K,順便食lunch, 輕鬆下。Red Mr 入口裝修得唔錯,counter 設計好特別,好吸睛,地方濶落,除了有game枱外,還有兩間二人的date 房給情侶唱K,透明玻璃門,內有兩張吧櫈,電視及音響器材,客人只要戴上head phone 就聽到音樂唱,唔會騷擾到外面. 四人房比較細,而且隔音麻麻,間中會聽到隔離房唱歌。一般K房的午餐好難食,但這裏的食物又OK喎,價錢由八十幾至百零蚊,除附飲品外,還有雪糕糯米糍做甜品,吾太貴,可唱兩個半鐘,侍應的態度好好,幾有禮貌。最後還給我們多15分鐘唱呢!

四人房比較細,而且隔音麻麻,間中會聽到隔離房唱歌。

2017-12-31
$100 (Lunch)