2022-06-24 35 views
是日同HONEY收工,去哩間韓牛牧場,佢地特別在系用轉的形式的燒爐去食燒肉,唔駛太理會,真的好啱我地哩D懶人~~今次選擇左世子牛盛,係120分鐘時間內任食,出面仲會有D前菜,另外有好多不同種類的飲品,同埋最愛的韓國品牌雪條,我同HOENY食開燒肉也好,打邊爐也好,主力都系會食牛為主,佢地的牛分別系有安格斯肩里脊、安格斯牛胸肉、安格斯肥牛、安格斯一口牛粒韓醬安格斯牛仔骨、厚切牛舌、牛小腸,另外都有西班牙五花肉、西班牙梅花肉、豬頸肉、豬肋骨,雞肉,另外都有埋不同的菜類,當中我同HONEY真的好推介、厚切牛舌同埋安格斯肩里脊,哩兩款牛真的好好食,同埋牛舌厚真的好入味,我同HONEY都叫左好多次,另外刺身都OK,醬油蝦都唔錯,食到一個鐘多少少都飽到上心口,當中真的推介佢地的炸紫薯丸同埋椰汁丸,真的好好食,唔食凍的甜品,熱的甜品都OK滿足的一晚~~
是日同HONEY收工,去哩間韓牛牧場,
佢地特別在系用轉的形式的燒爐去食燒肉,

唔駛太理會,真的好啱我地哩D懶人~~

滿足的一晚~~
2022-06-22