2019-10-27 55 views
轉戰深水埗低食burger深水埗出名多野食,有特別嘅,地道嘅,咩都有~但一定要識路。 之前食過大角咀burgerman,今日男朋友帶我去深水埗burgerman食高質漢堡~佢間鋪頭好細但都有地方可以坐,我哋兩個人叫左候斯頓BBQ漢堡餐同炸洋蔥圈,留肚再戰深水埗美食。候斯頓BBQ漢堡即叫即整嘅,所以熱辣辣。burger入面舊牛肉好鬼厚,用叉吃的話會很狼狽,餐廳有膠手套,可以大啖大啖不用顧儀態咁咬,吾怕滴晒汁。牛肉配煎過嘅煙肉,同埋蕃茄,加埋看過嘅麵包,好正又香,d料勁juicy。薯格+20蚊配薯格,都係即炸既,份量多,好脆口,金黃色,炸得剛剛好。炸洋蔥圈洋蔥圈份量都多,又係即炸熱辣辣,配啤酒一流。
轉戰深水埗低食burger

深水埗出名多野食,有特別嘅,地道嘅,咩都有~但一定要識路。

候斯頓BBQ漢堡

薯格

炸洋蔥圈
洋蔥圈份量都多,又係即炸熱辣辣,配啤酒一流。
2019-10-22
Waiting Time
5 Minutes (Dine In)
$60 (Dinner)
  • 薯格