2012-10-30
聽講話最近轉左手,冇計,啲商場係咁加租係要裝修下架喇,但係我好似見到都係同一個老細,所以我相信係冇轉手的。不過新裝修後變得可以韓燒咁,賺多瓣!!今晚兩個食,由於口碑越來越差,當然係唔駛等位。坐位安排得唔好,明明有位都要你迫埋同其他人一齊搭枱,話要調位就問你係咪食燒烤。落單分左三次,次次落到一半就走左去理其他人,已經有啲谷氣啦。總共叫左四樣嘢,有韓式炒年糕,韓式素麵,豆腐餅同埋韓式紫菜卷。啲嘢食水平一般啦,不過不失,就係覺得廢到只要你有嗰支辣醬就可以响屋企整,完全冇特色。不過價錢對比尖咀天文台道幾間地道韓式餐廳有過之以無不及。要補充一句服務態度真係好有問題,我多次聽到佢吔响度細聲嘲笑其他枱啲食客,放碗碟又啪啪聲,紙巾都冇張,我叫加水時拎住個水壺埋嚟又走去理左其他人,服務態度好鬼輕佻,我諗佢吔真係諗住第一城佢獨巿,唔憂做。以後會少去!!!!
今晚兩個食,由於口碑越來越差,當然係唔駛等位。坐位安排得唔好,明明有位都要你迫埋同其他人一齊搭枱,話要調位就問你係咪食燒烤。落單分左三次,次次落到一半就走左去理其他人,已經有啲谷氣啦。總共叫左四樣嘢,有韓式炒年糕,韓式素麵,豆腐餅同埋韓式紫菜卷。啲嘢食水平一般啦,不過不失,就係覺得廢到只要你有嗰支辣醬就可以响屋企整,完全冇特色。不過價錢對比尖咀天文台道幾間地道韓式餐廳有過之以無不及。 要補充一句服務態度真係好有問題,我多次聽到佢吔响度細聲嘲笑其他枱啲食客,放碗碟又啪啪聲,紙巾都冇張,我叫加水時拎住個水壺埋嚟又走去理左其他人,服務態度好鬼輕佻,我諗佢吔真係諗住第一城佢獨巿,唔憂做。
以後會少去!!!!