2016-01-04 4709 views
同朋友係尖沙咀行左好耐,腳仔軟都未決定到食咩好,兩位無所謂人士的痛苦。平時完全吾會留意到,突然經過見到 就已經坐左入去 大家個肚等吾到😳。.環境係以蒙古為主題,而且坐得幾舒服自在。原來係自助形式,你可以自選整飯、意粉或pizza🍕 有好多配料 雞 牛 豬 海鮮 蔬菜等等等。仲有牌建議你可以整 「健康蔬菜批」、「大隻肌肉批」、「海味十足批」~改名果個好有創意!有十幾二十款醬汁比你自行配搭—例如有冬蔭汁、咖哩汁、花椒粉等等,而且我咩都落左好多蛋同芝士 💓好好食😋佢啲汁都夠特別 有款招牌蒙古汁 甜中帶少少辣。之後比個牌同簡好既料個廚師 佢整好就會送返去你張檯😍😍服務態度一流,如果見到你好迷茫,侍應會好主動咁黎幫你,又會好親切咁同你講enjoy~ .如果吾係嗌🍺🍸🍹🍷或特飲,檸檬茶各類汽水係免費任飲,我同朋友都覺得好正加上有自己整既感覺,會特別好食。其實影左好多相都擺吾曬👍👍
環境係以蒙古為主題,而且坐得幾舒服自在。
各款醬汁
DIY PIZZA*
任選配料
任選配料
好好食😋佢啲汁都夠特別 有款招牌蒙古汁 甜中帶少少辣。

其實影左好多相都擺吾曬👍👍

意粉
蕃茄汁
Other Info. : 雖然係任食,但係都要小心吾好眼闊肚窄。吾知夜晚會吾會更多選擇,但暫時覺得食lunch buffer抵啲,大家記得留意返個時間阿。有加一收費。
2015-12-07
$120 (Lunch)