2021-04-20 478 views
Lunch 係屯門搵野食,就諗起左呢間係華都商場轉角位既轉角 cafe , 價錢唔算太貴,中午黎到開門冇耐都已經要排隊等位,值得佢幾咁受歡迎樣樣野食都咁吸引,選擇困難呀真係,又想試佢既 all day breakfast 又想食蛋包飯,糾結左好耐結果揀左咖哩漢堡扒蛋包飯,唯有下次再試其他,朋友就揀左唐揚炸雞扒咖哩汁蛋包飯。個蛋炒得好滑,同咖哩汁送飯一流,漢堡扒亦都好大塊,食完飽哂野食我地分別叫左 Oreo 朱古力奶昔同榛子鮮奶咖啡,oreo 朱古力甜度岩岩好,不過 d 冰就落得太多。整體黎講食物質素唔錯,環境好闊落坐得舒服,仲可以用 payme 比錢,下次會再黎