2024-03-17 55 views
🍽️知道太古地鐵站附近開左間輕食新店Hand3ag,最近有時間就約埋friend夜晚去試試。 🍲 是日餐湯 ~ 南瓜湯口感絲滑,甜度都恰到好處,令人一飲就停唔到口,非常開胃。🍝自家製松子香蒜青醬海鮮扁意大利面主菜我地叫左自家製松子香蒜青醬海鮮扁意大利面,口味偏清淡,唔會太油膩,意大利面嘅面條Q彈,配上那個獨特的青醬,都幾特別。🍔車打芝士安格斯牛肉漢堡配薯條我哋仲有點左車打芝士安格斯牛肉漢堡配薯條,牛肉都好juicy,加埋濃郁嘅車打芝士,正。薯條炸得好脆,有BBQ,黑松露同番茄醬可以點,呢個黑松露醬深得我心。 🍹 期間限定冰茶&青檸西柚檸檬冰綠茶飲品我地叫左期間限定冰茶同青檸西柚檸檬冰綠茶。兩款飲品都好refreshig,冰冰涼涼,非常適合悶熱嘅春夏天。特別是青檸西柚檸檬冰綠茶,既有水果嘅酸甜,又有茶嘅清香。 🍮 朱古力Affogato牛乳軟雪糕芭菲&焦糖香蕉法式吐司最後,甜品時間!朱古力Affogato牛乳軟雪糕芭菲同焦糖香蕉法式吐司都很好吃。朱古力雪糕芭菲,朱古力同奶味都夠濃。焦糖香蕉法式吐司,熱熱嘅法式吐司上面有香蕉同軟雪糕,口感非常豐富,甜品控嘅福音。

🍲 是日餐湯 ~ 南瓜湯
口感絲滑,甜度都恰到好處,令人一飲就停唔到口,非常開胃。

🍝自家製松子香蒜青醬海鮮扁意大利面

🍔車打芝士安格斯牛肉漢堡配薯條