2019-10-11 491 views
係呢個月內差唔多每個星期我都去酒店住一晚!實在太便宜!而且我覺得應該支持香港經濟!因為今朝食咗一個😍擁有無敵海景嘅酒店自助早餐!差唔多到下午茶時間!突然好想食日式拉麵🍜!我老公話佢有個朋友介紹佢去呢一間食日式拉麵🍜🍜🍜達摩元組麵屋🍜🍜餐廳裝修充滿日式風情!有一個日式面具大公仔!仲以為自己去咗日本添!😬辛辣湯拉麵🍜我叫咗大辣!食得辣嘅朋友真係非常滋味!湯底非常鮮味!備有蔥丶筍丶蒜蓉👍麵質可以選幼麵和粗曲麵!我選了咗粗曲麵!可以掛住湯底!團腩叉燒非常甘香!仲有肉碎添⋯⋯北海道3.6牛乳湯拉麵🍜這個拉麵沒有辛辣麵這麼濃味道!但係味道非常香滑!湯底奶白色!這個選擇了幼麵!非常之夾!最重要採用日本產嘅雞蛋🥚!每款均有半隻糖心蛋!做得非常出色!最欣賞來自日本🇯🇵碳酸飲品!芒果🥭白桃🍑食一口日本風情嘅拉麵!呷一口日本碳酸飲品人生樂事🥰
我老公話佢有個朋友介紹佢去呢一間食日式拉麵🍜

🍜🍜達摩元組麵屋🍜🍜

餐廳裝修充滿日式風情!
有一個日式面具大公仔!仲以為自己去咗日本添!😬

辛辣湯拉麵🍜

北海道3.6牛乳湯拉麵🍜

最欣賞來自日本🇯🇵碳酸飲品!

芒果🥭
白桃🍑