2023-03-07 939 views
同事佢話想食酸菜魚,就去咗公司附近嘅北角匯,有一間叫漁舍酸菜魚嘅餐廳,佢嘅午餐主打漁舍招牌粉麵餐,佢仲有其他麻辣口水雞,老乾媽五層肉等等,一聽就知呢間食辣野 粉麵餐可以揀不同湯底,有招牌酸菜湯,惹味水煮湯同埋清香魚湯,肉類就可以揀海臚魚,牛肉同埋豚肉,麵底可以揀米線,薯粉,淮山麵,烏冬麵同白飯,另外仲可以加$10 配其他嘅配料。我揀咗酸菜魚配白飯,辣度就微辣 (因為唔太食到辣),酸菜魚上枱,好大碗,海臚魚都有好多舊,酸菜同湯底偏酸,我叫微辣,但食落都好辣,食到滿頭大汗,睇嚟四川野都係唔啱我口味

2023-02-21
Waiting Time
5 Minutes (Dine In)
$90 (Lunch)