2021-07-07 686 views
𝒞𝒽𝒾𝓃𝑒𝓈𝑒 𝑅𝑒𝓈𝓉𝒶𝓊𝓇𝒶𝓃𝓉 𝒾𝓃 𝒦𝑜𝓌𝓁𝑜𝑜𝓃 𝐵𝒶𝓎呢間米線係荃灣好多年,今年先搬左黎九龍灣。位置比較偏僻,而且不定期休息,去既話可以先上𝘧𝘢𝘤𝘦𝘣𝘰𝘰𝘬 𝘤𝘩𝘦𝘤𝘬左呢個月休邊幾日,避免摸門釘🥺🥺🥺今次中午時間去,都等左20分鐘先入,入到發現餐廳都有好多外賣單要處理,堂食出餐就比較慢☹️🌟 腩肉金菇酸辣米線 (小辣) $41明明係小辣,但碗野比想象中紅,飲一啖湯,味道好濃郁同埋唔算太油😍偏咸同埋都幾辣(不過我係重口味既人,所以覺得好正)🤣腩肉份十量都幾多,又唔會太瘦,幾有咬口而且好入味,辣中帶甜勁好味!平時食米線都好鐘意叫米菇,吸晒湯既精華好味道呀。米線就算爽口,唔會煮得炆,而家掛滿晒湯,兩樣野個味好融合🥳不過食完之後下午有𝘥口渴😅📍肥仔雲南小鍋米線九龍灣牛頭角道3號得寶商場地下37號舖

🌟 腩肉金菇酸辣米線 (小辣) $41

📍肥仔雲南小鍋米線