2021-09-29
蒲羅自從做作媽咪之後 已經少左好多時間出街食飯臨收工前就收到friend嘅電話 ☎️老公今日又放假📴咁就即興約食飯啦。臨時臨急就冇book位🪑🪑🪑咁就揀間 梗係唔使book位㗎喇。我個friend話樂富開咗間新餐廳,想試一下所以就直接衝左去啦 完全唔使book位間餐廳幾舒服 環境唔錯 💖💖嘢食都幾靚 幾有賣相 攞嚟打卡真係一流📍📍📍見到啲嘢食 影相出嚟顏色超級出色🎉🎉我哋兩個女仔就嗌左三樣嘢黎share 食娘惹茶燻鴨喇沙摻摻摻摻,即係米線和米粉加埋一齊個面望落去,湯底已經好濃郁,啱晒我呢啲咖喱控。而且我係超級鍾意食辣野🌶🌶個湯底完全符合我個人口味😋😋😋而鴨肉就好滑,好好味👍🏻👍🏻👍🏻薄餅pizza🍕薄餅我就麻麻嘅,因為實在有啲dry,冇咩餸。所以我都係好少食,全部都係朋友食晒,俾唔到太多意見。馬來芒果汁🥭配芒果雪糕🍨🍨我係超鍾意食辣野🌶,食完辣野點少得凍野啊? ❄️所以我叫咗個馬來芒果汁配芒果雪糕 咁就滿足🍻🍻🍻
自從做作媽咪之後 已經少左好多時間出街食飯
我個friend話樂富開咗間新餐廳,想試一下
所以就直接衝左去啦 完全唔使book位
間餐廳幾舒服 環境唔錯 💖💖
嘢食都幾靚 幾有賣相 攞嚟打卡真係一流📍📍📍
見到啲嘢食 影相出嚟顏色超級出色🎉🎉
我哋兩個女仔就嗌左三樣嘢黎share 食
娘惹茶燻鴨喇沙摻摻
摻摻,即係米線和米粉加埋一齊
薄餅pizza🍕
馬來芒果汁🥭配芒果雪糕🍨🍨