2022-07-19 74 views
第三次幫襯小魚兒啦,上兩次都係食烤魚,今次試下啲新野先🙌🏻見到午市免加一,正!🌶成都水煮魚鍋口味選咗小辣、中麻!食落好夠味,又辣又麻,味道感覺好正宗🤩魚肉份量好多,食落好滑冇細刺👍🏻配料有大量窩筍、豆芽、木耳、青瓜及寛粉,全部都好入味,寛粉口感非常好,煙煙韌韌,吸曬啲汁,好食😋咁惹味嘅嘢配個白飯食就最正啦🤤如果食完想打邊爐可以連爐上㗎~🐥川式口水雞選咗小辣,雞肉食落好滑,唔會太辣,味道都幾好🤗近排天氣熱好啱食下冷盤😛總結💕整體食物有質素,而且選擇非常多!有辣有唔辣㗎🤞🏻原本都想食下串燒,原來串燒要晚市先有㗎,唯有下次先再食啦🥹聽店員講,而家仲有個超級抵嘅優惠,就係晚上10點後入座,就會每位送2隻蒜茸烤扇貝,真係好吸引🤩晚市開到12點㗎,食宵夜就啱曬啦🙌🏻

🌶成都水煮魚鍋

🐥川式口水雞