2021-03-24
兩姊妹👯都咁爱刺激,今個下午就讓味蕾👅大解放啦💁 寶勒巷地點易找,又多美食,朋友話呢間出品嘅辣味程度🌶️🌶️🌶️和用料好正宗,甘一於試下啦😆烤魚🐟🐟🐟嘩👏😍做緊優惠,成盆魚整整1條喎🐟,都係98元咋! 其他配料都係10或20元1份,認真經濟又實惠👍😄烤魚🐟😄有4種不同做法,我們爱辣,更爱胡椒麻麻的感覺,我好友還爱咬胡椒😂我的天,呢下我真係學吾到,好高渡行呢,最後就叫了麻辣🌶️🌶️🌶️的中辣。。。紅色一盆捧到枱上,真是忍不住發出了歡呼聲🥳🥳🥳呢條係魽魚🐟,外皮先炸得脆脆,甘d肉先吾會在盆內煲到散開,我專注去啜你😘的魚肉,連带辣辣湯汁,真係好正! 很爱啜啲魚骨位, 魚肉白白淨好嫩滑💯😝由咀巴直至小胃都充滿熾熱感 🤩然後折射回大腦🧠神經,這種流走的感覺相當過瘾😜🤪 坦白說,吃辣是慢慢學回來的,你學懂了就無辣不歡,未懂的只好選另外的煮法吧🤭米一途純米🍶記住酒🍶會亂性😏,而且不會減低食物的辣,哈哈,點解要喝? 就是2位姐姐的任性,喜歡歡敘一下啊👯見盆魚性價比高,所以索性叫1枝🍾 Sake, 成枝放低吖吾該,幾豪😆廣島蠔、窩筍、鮮腐竹、雞軟骨、牛肉🦪🥒🍢🐂配菜的種類有成60款之多👍🎉挑選了以上幾種,以這價錢,
烤魚🐟🐟🐟
米一途純米🍶
米一途純米🍶
廣島蠔、窩筍、鮮腐竹、雞軟骨、牛肉
🦪🥒🍢🐂
配菜的種類有成60款之多👍🎉挑選了以上幾種,以這價錢,份量可謂適中,用料都夠新鮮,煲久一些,等食物索曬d 麻辣👏😄湯汁 , 呵呵,食得更滋味呢😋😋