2009-04-18 461 views
同利苑有得比喎....!!古法糯米雞翼 ~ 入面釀咗好香o既糯米飯漲卜卜, 炸得皮脆肉滑乾身, 食落一d 都唔覺得油膩, 當然係必試功夫菜呢!!日本南瓜海鮮燴鮑翅 ~ 原隻南瓜翅湯料足!!是但 ~ 即係海鮮蒸蛋白, 蛋白滑味鮮, 應該係吸收咗海鮮o既味!!原隻22頭鮑扣遼參 ~ 鮑魚好鮑味又淋, 無乜唐心, 遼參入晒味, 有多一條就好喇!!!鵝肝焗響螺 ~ 好香鵝肝味響螺一d 都唔韌, 好特別!! 紫羅豬頸肉 ~ 酸酸地, 豬頸肉爽口, 味道好似食緊咕嚕肉!!:魚茸湯米線 ~ 濃濃o既魚湯味, 魚肉無乜特別, 米線很滑!!鮮磨杏汁官燕 ~ 毎一口都食到燕, 杏汁好香, 最好係唔係好甜!! 燕窩流星壽包 - 食不到看不到燕窩, 流沙餡好香滑濃味!!埋單唔知幾錢....超老闆萬歲!!
同利苑有得比喎....!!

日本南瓜海鮮燴鮑翅 ~ 原隻南瓜翅湯料足!!

鵝肝焗響螺 ~ 好香鵝肝味響螺一d 都唔韌, 好特別!!

燕窩流星壽包 - 食不到看不到燕窩, 流沙餡好香滑濃味!!

埋單唔知幾錢....超老闆萬歲!!

古法糯米雞翼
鮑扣北菰遼參