2023-12-19 1097 views
🌟哩日連滾帶爬嘅活當狂嘆碗焗勁牛丼喺"吳留手"居酒屋!牛肉片焦香噴鼻,配埋個温泉蛋🍳,攪一攪真係滑哂!飯粒彈牙,每啖都咸香撲鼻,飽足感爆燈!🍴再黎個混合刺身拼盤,各位,我話你知,鮮到彈牙!三文魚刺身鮮甜得嚟唔腥,啖啖肥美;而啲像樣咁肥嘅海膽,入口即化,忍唔住要食多幾粒呀!🍡豬肉串燒真係另一番享受,外皮燒得啱啱好,帶少少焦香,入口即感受到啲肉嘅嫩滑同鮮甜。我都試過好多居酒屋,呢度嘅炭火味就真係出街。🤔啲餸真係滿足到我嘅心靈同肚皮,而且環境又舒服,喺嘈雜嘅城市中有呢一片悠閒,真係難得。下次揾食嗰陣,仲有望過邊呀!记住喇,吳留手摺起袖,勁嘆刺身海膽丼!👏🍣