2018-05-20 55 views
其實如果唔係住果頭o既人都唔會專登去食!雖然好近西鐵站(出站大約行5分鍾)鋪頭o既位十分充足,夜晚果陣户外中會擺多十幾張台,但晏左去都可能要等一等位!餐牌選擇十分多,飲品種類應該都可以滿足到一部份朋友既口味,約埋一班朋友來坐下係唔錯既選擇。今次我同朋友簡左 白桃蜂蜜活乳酸梳打 同 菠蘿蜂蜜活乳酸梳打。仲簡左日本抹茶口味o既麻薯窩夫,上面配左紅豆、一球綠茶雪糕同埋抹茶cream,當每一口都有依三樣野o既時候幸福指數簡直要爆炸!窩夫入面o既麻薯絕對無偷工減料,吃起上黎中好纏綿。鋪頭紫薯都好出名,但因為晏就已經食到有小小飽,所以下次希望有機會再試下啦!
白桃乳酸梳打 / 菠蘿乳酸梳打

抹茶麻薯窩夫

2018-05-15
$50 (Tea)
抹茶麻薯窩夫