2018-06-16 431 views
好多時同frd食完晚飯,又想繼續傾計,都唔知去邊坐好。有次試過呢間覺得不錯,所以今次飯後又黎呢度食甜品! 貪呢度可以慢慢坐,唔會一食完就俾人趕走😅栗子熱情果蛋糕 - $45我第一次食呢間既蛋糕就係呢款,之後每次再黎都係點返呢個,因為太好味。佢栗子味唔算係超濃,但我覺得可接受的。內裡係蛋白脆脆同一啲淡淡的忌廉。最欣賞佢既地方係個撻底,有質感又脆既餅內,有兩層朱古力麥住帶微酸的熱情果蓉,連同埋上層栗子蓉部分一齊食竟然出奇地夾,熱情果既微酸仲中和左啲飽膩感!! 推薦推薦!杯裝Gelato - $40開心果味gelato係皇道吧!? 每次都一定會叫!! 另一種味今次試左oreo,正正常常啦! 始終係覺得開心果味好味,好濃郁,仲有粒粒開心果仁!! 正! 質地方面尚算正常,呢間的gelato比起喺意大利食到既軟身少少。呢度真係一個唔錯的傾計地方,大家都不妨飯後去食吓甜品hea吓😙

栗子熱情果蛋糕 - $45

杯裝Gelato - $40