2005-12-08 8 views
若非嫌上面超級城食得多食得悶, 都好少走落樓下搵食, 本來第一次去係普普通通無甚感覺, d 扒仲好韌添, 食事狗都無乜心情影番幅相同觀眾見面. 佢咪又係同椰林閣之流差不多. 但原來去多一兩次已經高下立見. 差就係差. 另外近垃圾房唔駛多講, 每當一開門口, 垃圾味弓入唻唔反胃至奇. 無得怪人, 佢自己門口設計不好. 到上次又去大埔時, 岩岩週末超peak hour, 見食過咁普通本來唔想再去, 但隻狗吠餓, 咪食野大過天啦, 唔理咁多, ok, 入到去見9成坐滿, 個伙計叫等, 不過萬物叢中一點紅, 暗暗地比我見到有行4人卡位, 同伙計講話咪有位囉, 佢係都要你等, 係估到佢有乜蠱惑, 但餓惟有等, 餓住越等越火滾, 皆因有糊無得食, 到幾分鐘過後, 後面有一家3口兩大一細入唻, 咁衰個伙計就比佢地入去坐, 咁樣計人頭計到咁都得, 比左我地都唔至在果一陣啦, 因當時半分鐘不到咁岩又有位, 見住人地遲唻先上岸之後, 伙計想招我地去坐時, 已經慶過辣雞即時走人. 以後再也不去. 這樣的招呼待慢了我們.