2023-06-01 1917 views
漢堡包係一樣好邪惡既食物, 成日都想食但又因為佢既卡路里而郤步, 所以係好想食既時候都要揀過先食今次就揀左明明係屋企附近但一直未有機會試既添福漢堡本來諗住去到買完就有得食, 但去到先知原來無堂食, 只可以買外賣攞走係等既過程其實我都幾"不滿", 因為佢D 野食既味道真係香, 可能我又肚餓啦. 個晚我差唔多7點到落order 見到我前面都有五六張單排緊隊, 等左15-20分鐘我哋兩份餐就搞好. 之後仲要行到番屋企先有得食, 成個過程真係好折磨 LOL不過呢個等待係值得既! 我點既係黑松露啡菇牛堡. 我打開包裝見到個菇時其實我係有少少失望, 因為佢唔似出面個D 切碎左再炒香佢會有D汁咁, 而係原隻菇夾落個包, 菇既表面又無汁比較乾身, 我心諗咪會好似後期唔多掂既triple o 咁, 會係一塊有青味半生熟既菇俾我呀.... 但係一咬落去, 嘩, 原來係好熟, 佢好軟身但又唔係冧到咬唔開個d, 係新鮮既啡菇先有既效果! 塊牛肉本身都係軟身多汁都好好味, 但我已經完全俾塊菇既美味吸引左去! 超好味!! 成個餐先五十幾六十蚊, 我覺得淨係個包都值呢個價.跟餐既薯條係粗身個隻, 熱食好好味, 不過
今次就揀左明明係屋企附近但一直未有機會試既添福漢堡
跟餐既薯條係粗身個隻, 熱食好好味, 不過可能我哋又外賣加上食完個包先再食薯條, 就有D 變冧左. 但整體黎講水準之下. 呢幾個月我食左幾次漢堡包, 貴過呢到都食左幾次. 但SO FAR 呢間真係最好食!! 好食到連咁耐無寫食評既我都要寫一寫紀錄下!!
2023-05-21
Waiting Time
15 Minutes (TakeAway)
  • 黑松露啡菇牛堡