2018-07-16 387 views
KCC開咗吉野家,對唔少打工仔來講一定係一大喜事!今日同同事一齊上咗去食飯 呢間分店鋪面細細,座位數量唔多,約30-40個位左右,人流多時可能都要搭枱不過好在我地唔係Peak Hour去食,唔使等好耐就有位~ 餐牌採用電子螢幕,轉得太快,未睇得切又跳咗另一頁不過我一見到有忌廉蘑菇煎雞飯,就唔使再睇其他野,二話不說揀咗佢!原來呢個飯係午市限定,$33包飯同一杯飲品(特色飲品要再加錢)趕尾班車叫咗最後一個蘑菇飯,同事想叫都冇得叫lu~想食記住要早少少去,職員話呢個飯好多人叫,賣晒就冇喇! 煎雞係一如以往嘅吉野家煎雞味,相信唔使講太多但忌廉汁真係好正,又多又稠身,而且忌廉味濃,撈飯食一流!加上蘑菇份量好足,粒粒都厚切,咬落好有口感整體來講性價比高,好抵食~葵興區呢個價錢有飯餐加野飲,好正呀! 另外收銀嘅員工好nice好親切,態度好好~不過員工儲物locker設喺後排餐桌位後面雖然佢地好有禮貌,但成日有人出出入入攞野,有少少打擾如果可以改改個locker位就最好了~
KCC開咗吉野家,對唔少打工仔來講一定係一大喜事!
今日同同事一齊上咗去食飯

不過好在我地唔係Peak Hour去食,唔使等好耐就有位~

餐牌採用電子螢幕,轉得太快,未睇得切又跳咗另一頁
趕尾班車叫咗最後一個蘑菇飯,同事想叫都冇得叫lu~
想食記住要早少少去,職員話呢個飯好多人叫,賣晒就冇喇!

忌廉蘑菇煎雞飯

煎雞係一如以往嘅吉野家煎雞味,相信唔使講太多
但忌廉汁真係好正,又多又稠身,而且忌廉味濃,撈飯食一流!
加上蘑菇份量好足,粒粒都厚切,咬落好有口感
整體來講性價比高,好抵食~
葵興區呢個價錢有飯餐加野飲,好正呀!

另外收銀嘅員工好nice好親切,態度好好~
不過員工儲物locker設喺後排餐桌位後面
雖然佢地好有禮貌,但成日有人出出入入攞野,有少少打擾
如果可以改改個locker位就最好了~
2018-07-13
Waiting Time
10 Minutes (Dine In)
$33 (Lunch)
忌廉蘑菇煎雞飯