2016-09-20 1593 views
喺中環返工嘅我,真係好recommend人去soho食lunch。但唔知點解所有人都只會去圍住電梯嘅餐廳,一離開就嫌遠,但其實只係講緊行多一個街口/上多一條街,即係少於一分鐘嘅路程。真係等位、等人serve都唔止啦。所以呢間餐廳我highly recommend。正如我所講,雖然佢哋唔喺直接喺電梯下面,但只係行多一分鐘就ok(不過當然明白落雨就就另計。。)。餐廳不用等位,但服務真係一流,冇加一小費不特止,開水都冇額外收費 (平時其他餐廳成日問你sparkling or still從來唔會係free囉)!好多set $100都唔駛! 講到呢度你一定以為咁 food quality唔會好,咁你就錯啦!我叫咗個pasta,啲king prawn 又大又好味,仲俾好多隻一啲都唔吝嗇! 美中不足係杯coffee太苦,有啲難飲。。中環$100咁嘅service咁嘅quality,仲想點。。

$90 (Lunch)