2021-12-23 653 views
【又係駕駛人士既福音🅿️】大網仔停車場有兩間士多(茶記🤔),我淨係去有利士多(右手邊個間),次次去都要叫兩個餐,通常一個特餐⼀個下午茶,正!😎👍🏻【特餐 • $46】特餐有牛油多士、火腿奄列、豬扒/雞扒/雞中翼(三選一)配粉麵。多士係薄白包,大火烘左好脆!火腿奄列就轉左腸仔煎蛋,煎得好香口,唔似有d茶記輕煎同白烚無分別👍🏻佢既雞中翼係生炸,一咬d肉汁同油標晒出黎,肉質嫩滑,仲有唔使另叫都會分碟上,唔會擺係湯麵度淋晒🤩另外加左$6轉辛辣麵,怕辣既可以叫辣粉另上😉【辣魚餅薯條 • $40】辣魚餅就咁煎熱佢,純粹我鍾意食魚餅🤣薯條即炸好脆好出色,其實呢度既炸物都幾世界級,生炸雞脾雞翼吉列魚柳個d正呀👍🏻
【又係駕駛人士既福音🅿️】

【特餐 • $46】